Amnesty Rotterdam

Onze partners

Amnesty Rotterdam werkt samen met en is trots op haar partners. Wij stellen hen graag aan je voor. 

Dona Daria

Dona Daria streeft ernaar dat iedereen op een gelijkwaardige manier deelneemt aan de maatschappij. Zij werken aan dezelfde kansen, keuzevrijheid en gelijke mogelijkheden voor alle mensen. De hindernissen voor sociale participatie willen zij zoveel mogelijk wegnemen door het versterken van onderling begrip.

Arminius

Arminius is het debatcentrum van Rotterdam en beschikt over de nodige kennis, faciliteiten en ervaring voor een goed georganiseerd congres of debat.

CineNoord

CineNoord heeft als doel om de liefde voor film over te brengen op bezoekers. Daarbij betrekken we zoveel mogelijk de bezoeker bij het programma. Daarnaast zijn we een ontmoetingsplaats voor iedereen die van film houdt.

Shelter City

Shelter City is een wereldwijde beweging van steden, organisaties en mensen die zij aan zij staan met mensenrechtenverdedigers die gevaar lopen. Zij bieden hen een veilige en inspirerende ruimte waar ze nieuwe energie opdoen, ondersteuning op maat krijgen en met bondgenoten in gesprek gaan om hun lokale veranderingsacties te versterken.